Lediga Tjänster

JAFO AB arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sin verksamhet och söker därför personal till följande tjänster.


JAFO AB utvecklar, tillverkar och säljer golvbrunnar och andra VVS-produkter i plast och rostfritt under produktvarumärkena Unidrain och JAFO.
Företaget omsätter 67 miljoner kronor och har 15 anställda med huvudkontor i Lund.


MARKNADSINGENJÖR

OM TJÄNSTEN

Är du en strukturerad och driven person som uppskattar frihet under ansvar? Vi söker en Marknadsingenjör till vårt kontor i Lund – en ny viktig roll där du erbjuds utvecklingsmöjligheter på ett växande företag och där din insats kommer ha betydelse. Om du letar efter en möjlighet till att få utlopp för ditt driv, detaljsinne, teknikintresse och affärer, sök tjänsten redan idag.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet innebär att utveckla och vårda produktsortimenten, ge teknisk och kommersiell support till våra säljare och kundtjänstpersonal. Teknisk rådgivning till kunder både på telefon och ute på arbetsplatser ingår, samt att delta i möten med branschorganisationer.
I tjänsten ingår också sambesök med våra säljare och arbete på mässor. Tjänsten innebär kontakt med våra tillverkande bolag i koncernen samt systerbolag i olika produktfrågor.
Rollen erbjuder även utvecklingsmöjligheter där du på längre sikt kan få möjlighet att axla mer ansvar och vara en drivande part i att utöka den marknad och kundkrets företaget samverkar med. I och med detta kommer du få chansen att ha en avgörande roll i JAFO ABs framtida utveckling.
Denna tjänst passar dig som har ett genuint intresse för teknik och uppskattar kombinationen av rutiner och friheten att ta självständiga initiativ. Du är affärsmässig och tänker ur ett kundperspektiv på ett kommersiellt sätt. Du trivs med att självständigt dokumentera, kalkylera och hitta detaljer där andra inte gör det. Samtidigt har du även en handlingskraftig och flexibel sida och kan bibehålla kontroll i snabba vändningar.
Som Marknadsingenjör kommer du till största del arbeta under ledning av JAFO ABs Produktchef.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande.
 • Har utbildning inom installations- eller byggteknik men det är inte ett krav.
 • Arbetat som projektledare eller del-projektledare vilket är meriterande.
 • Har några års arbetslivserfarenhet från teknik, entreprenad eller VVS.
 • Har goda IT-kunskaper.
 • Det är meriterande om du har intresse och erfarenhet av sälj eller kundkontakt.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
 • Har B-körkort.

Som person arbetar du med stor noggrannhet och hittar detaljer där många andra inte gör det. Samtidigt är du strukturerad och kan på så sätt hålla hög kvalitet på ditt arbete samtidigt som du håller ett bra tempo. Vidare har du en stor nyfikenhet att sätta dig in i nya tekniska lösningar och har lätt för att skaffa dig en teknisk förståelse. Du har lätt för att omsätta dina tekniska kunskaper till nya tekniska lösningar i samtal med kunder, samt har ett driv till att självständigt ta initiativ till att hitta lämpliga samarbetspartners. Detta ställer krav på att du är initiativtagande, uthållig och flexibel samt har en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Lund


INFORMATION OM FÖRETAGET

Du kommer att ingå i ett företag under tillväxt. JAFO AB arbetar med två varumärken, JAFO och Unidrain som har mycket starka positioner inom VVS- och byggbranschen.
JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i BLS Industries AB koncernen.

www.jafo.eu
www.unidrain.se
www.blsindustries.se

 

VARAKTIGHET / ARBETSTID

 • Heltid
 • Tillsvidare

 

LÖN

 • Månadslön

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2018-04-13
Ange referens: MI-1803/HK

 

KONTAKTPERSONER
Produktchef Mats Willmarsson, 046-33 39 01
VD Per A. Svenson , 046-333903

2018-03-14