MARKNADSKOMMUNIKATION / GRAFISK DESIGNER

Vill du arbeta med ett av byggbranschens starkaste varumärken? Vi söker en kollega inom marknad.


OM TJÄNSTEN

I denna roll är du med om utformning och produktion samt att utveckla effektiviteten i vår marknadskommunikation. Tjänsten är mycket bred och du arbetar självständigt med eget driv mot ställda tidsramar.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen ingår framtagning av broschyrer, kataloger, annonser, montageanvisningar, bildbehandling m.m. I tjänsten ingår det även att vara webmaster för vår hemsida. Utformning av mässor och utställningsmaterial är också en viktig del i arbetet.

Arbetet bedrivs i team i nära samarbete med teknisk chef, marknadschef och VD.

För att lyckas i denna tjänst söker vi en medarbetare som trivs att jobba brett ”med många bollar i luften” och högt tempo utan att ge avkall på kvalitet och detaljer.

 

DIN UTBILDNING OCH BAKGRUND

Du har examen och erfarenhet inom grafisk design och har även arbetat med detta tidigare. Du har goda kunskaper av Adobe Creative Suite i PC miljö. Våra web-platser JAFO / Unidrain är byggda med plattformen TYPO3, ett open source system och erfarenhet av underhåll av detta är en fördel.

Du ser dig själv som en god ”team-spelare” och är noggrann och kvalitetsorienterad. Kunskaper i fotografering är meriterande. Du har erfarenhet från både B2B och B2C marknadsföring. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och gärna intresse och kunskap om sociala medier samt teknik.

 

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • B-kökort


INFORMATION OM FÖRETAGET

Du kommer att ingå i ett företag under tillväxt. JAFO AB arbetar med två varumärken, JAFO och Unidrain som har mycket starka positioner inom VVS- och byggbranschen.
JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i BLS Industries AB koncernen.

www.jafo.eu
www.unidrain.se
www.blsindustries.se

 

FÖR MER INFORMATION

Teknisk Chef Mats Willmarsson, 046-33 39 01
Marknads- och försäljningschef Åsa Ullsten, 0702-54 56 94
VD Per A. Svenson, 046-333903

Vi arbeter med löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

2018-04-27