TEKNISK KUNDSERVICE / INNESÄLJ

Vill du arbeta med ett av byggbranschens starkaste varumärken? Vi söker en kollega med intresse för försäljning och kundservice.


OM TJÄNSTEN

JAFO AB utvecklar och säljer VVS-produkter, främst inom området för golvavlopp. Vi har flera nya produktnyheter under introduktion och det är därför en mycket spännande period för en medarbetare att komma in i företaget. Det är framförallt vårt varumärke Unidrain som är under expansion och som kräver utökade resurser och vi behöver stor kapacitet på vår avdelning i Lund för kundservice och teknisk support.

 

DINA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du gemensamt ansvara för fyra huvudområden: produktrådgivning, orderhantering, fakturering och företagets informationsmejl. Du kommer ta emot inkommande förfrågningar via mail och telefon från såväl privat- som företagskunder. Frågorna från kunderna handlar framförallt om företagets produkter, rådgivning, leveranser och offertförfrågningar. Utöver att hantera kundförfrågningar kommer du även att agera i team med företagets utesäljare. Du kommer att arbeta nära de övriga i kundserviceteamet och du rapporterar till Customer Service Manager.

 

DIN UTBILDNING OCH BAKGRUND

Du har erfarenhet av en kundserviceroll och det är meriterande med erfarenhet av bygg- och/eller teknikbranschen. Du har god datorvana, gärna med erfarenhet av affärssystem. Om du har erfarenhet av Microsoft AX Dynamics, Lime Pro och/eller Excel ses det som en fördel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du beskriver dig själv som serviceinriktad och kommunikativ. Eftersom du kommer att arbeta nära dina kollegor förutsätter det att du har god samarbetsförmåga samt ett prestigelöst förhållningssätt. Då du kommer att ha kontakt med olika typer av kunder, där frågorna varierar från dag till dag, förutsätter det att du är lösningsorienterad och initiativtagande.

 

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Lund
  • B-körkort


INFORMATION OM FÖRETAGET

Du kommer att ingå i ett företag under tillväxt. JAFO AB arbetar med två varumärken, JAFO och Unidrain som har mycket starka positioner inom VVS- och byggbranschen.
JAFO AB ingår som ett självständigt bolag i BLS Industries AB koncernen.


www.jafo.eu
www.unidrain.se
www.blsindustries.se

 

FÖR MER INFORMATION

Customer Service Manager Terésa Persson, 046-33 39 07

Vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag 2019-02-28.
Välkommen med din ansökan!