JAFO har fått ny Produktchef!

Erik Nersing har börjat som ny Produktchef på JAFO AB

Vi har glädjen att få hälsa Erik Nersing välkommen till vårt Team på JAFO. Eriks roll är övergripande ansvarig för JAFO:s produktutveckling och hela kedjan kring processen, från idé till lansering på marknaden. Erik kommer även ingå i JAFO:s ledningsgrupp och jobba med den fortsatta utvecklingen av bolaget och den tillväxtresa som pågår.

JAFO har ett brett utbud av produkter såsom golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar, råttstopp, diskbänksvattenlås, sko- och stöveltvättar. JAFO ansvarar även för Unidrains försäljning i Sverige av designbrunnar som placeras väggnära. Alla Unidrain-produkter är utvecklade av danska arkitekter i nära samarbete med experter på våtrumsteknik.

Kan du berätta lite kort om dig själv Erik:

Jag är en teknikintresserad generalist som bor i Dalby med fru och två barn. Efter att ha läst industriell ekonomi i Lund så har jag arbetat i Flottan, på hydraulikföretag och på ett start-upföretag i energibranschen på Ideon. Senast kommer jag från Backer i Sösdala som tillverkar elvärmeelement. Mitt arbetsfält har varit inom teknik och marknad. När jag inte arbetar så tar jag hand om familjen och trädgården. Ibland kommer jag också ut på sjön i motorbåt.

Erik nås på 046-33 39 01 eller erik.nersing@remove-this.jafo.remove-this.eu

Magnus Viberg
Affärsområdeschef