Från vitt till grått!

”Same same, but different” gäller för Jafos storsäljare

Jafo presenterar ett uppdaterat sortiment av plastgolvbrunnar. Det baseras på de välbeprövade modeller som producerats sedan början av 1990-talet. Huvudsakliga förändringar är att underdelen är grå i stället för vit och att silen av plast har en ny utformning.

Underdelen av brunnen byter färg från vitt till grått för att möjliggöra användning av mer återvunnet material när det blir tillgängligt i rätt kvalitet och kvantitet för våra brunnar. Utvecklingen på detta område går fort just nu och vi vill snarast möjligt börja tillverka våra brunnar på ett mer hållbart sätt – givetvis med bibehållen kvalitet.

Den nya silen har en utformning som ger mycket bra genomflöde av vatten, vilket har bekräftats av oberoende tester hos Rise genom typprovning. Det nya utseendet är geometriskt och passar många inredningsstilar i den miljö brunnen installeras. Tillgängliga färger är vitt och grått och silen levereras med klämring i samma färg i våra mattpaket för ett snyggt resultat.

Notera att den nya färgen och genomförda produktförbättringar i samband med ny sildesign har resulterat i nya RSK-nummer. 

– Samtidigt kan du som kund känna dig trygg med att det är samma modell i grunden. "Same same, but different!", säger Jafos affärsområdeschef Magnus Viberg.

Du hittar de aktuella produkterna här och korsreferenslista här.